Usisivac Roborock Q7 Black

ID: MI14994
Na stanju
1.064 KM
s PDV-om
Rata već od 49 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Baterija: 3h trajanja, 5200 mAh

Snaga usisavanja: 4200 Pa

Spremnik za vodu: 350 ml

Spremnik za prasinu: 470 ml

Dimenzije: 353 x 350 96.5 mm

Količina

Sa optimiziranim usisnim kanalom, usisni kapacitet Q7 MAX robotskog usisavača s funkcijom mokrog brisanja poda je poboljšan na 4200 Pa, što je više nego dvostruko više od usisne snage S5 Max. Čvrsta gumena četka povećava izdržljivost i poboljšava otpornost na zapetljavanje kose. Roborock koristi pametnu LiDAR 3.0 navigaciju za učinkovitu navigaciju u vašem domu i crta tlocrtnu kartu pomoću laserske tehnologije na vašem pametnom telefonu. To vam omogućuje da odaberete određena područja koja usisavač ne bi trebao čistiti i gdje može čistiti.

Mapiranje na više razina i kontinuirano čišćenje: Roborock robotski usisavač s funkcijom brisanja može skenirati i pohraniti do 4 različita tlocrta – savršeno za višespratnice ili višesobne stanove. Duže trajanje baterije podržava do 180 minuta rada za više čišćenja. 2u1 brisanje i usisavanje: Opremljen kutijom za prašinu od 470 ml i spremnikom za vodu od 350 ml, usisavač Q7 MAX može istovremeno brisati i usisavati.

Elektronski spremnik za vodu održava krpu vlažnom tijekom čišćenja i može podesiti protok vode. Stalni pritisak od 300 g osigurava učinkovito brisanje tijekom cijelog čišćenja i osigurava temeljito čist i uredan dom. Q7 MAX inteligentno nastavlja čišćenje nakon automatskog punjenja. Aplikacija Roborock Smart radi s uređajima za glasovnu kontrolu Alexa i Google Assistantom za praćenje, zakazivanje, ažuriranja statusa, metode čišćenja, status dodatne opreme i još mnogo toga.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).