Philips Uvijač za kosu, AirStyler, 800W - BHA305/00

ID: TR32784
Na stanju
94 KM
s PDV-om
Rata već od 4 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

- Lako oblikovanje s funkcijom ionizacije Suho i stilizirano u isto vrijeme. AirStyler 3000 iz Philipsa vam omogućava da postignete prekrasan, prirodan stil uz pružanje više nege i sjaja. 3 nastavka su pogodna za dugu i kratku kosu i omogućavaju udobno oblikovanje. - Snaga stiliziranja od 800 W za profesionalne rezultate Aparat za oblikovanje zraka sa protokom zraka od 800 W osigurava nježno sušenje i oblikovanje. Svaki dan postižite profesionalne rezultate. - Postavka za njegu za bolju zaštitu prilikom sušenja i stiliziranja Postavka Care nudi optimalnu temperaturu sušenja i štiti od pregrijavanja. Konstantan protok vazduha pri konstantnoj, blagoj temperaturi osigurava brzo sušenje. - Zaštitni keramički premaz sa keratinskom završnom obradom Četka s keratinskim keramičkim premazom nježno klizi kroz kosu i osigurava prirodno gladak i sjajan izgled. - Termalna četka od 38 mm za ravne frizure i valove Termalna četka ima posebno veliki prečnik od 38 mm. Zahvaljujući svojoj širini, četka s vrućim zrakom je savršen alat za oblikovanje glatkih frizura i valova. - Četka od 30 mm sa uvlačnim redovima četkica za definisane talase Četka od 30 mm s uvlačnim redovima četkica dizajnirana je za jednostavno oblikovanje. Okrenite vrh četke i lako izvucite četku iz kose kako biste stvorili definirane valove. - Uska mlaznica za oblikovanje za ciljani protok zraka Koristite usku mlaznicu za oblikovanje s ciljanim protokom zraka za precizno oblikovanje ili male popravke. - Tri fleksibilna nivoa topline i brzine za jednostavnu kontrolu Sa tri nivoa temperature i dvije brzine možete postići savršen rezultat. Možete birati između male i velike brzine, svaka u kombinaciji s jednom od tri postavke temperature: hladno, brižno i visoko. Fleksibilne postavke osiguravaju snažan protok zraka s hranjivom temperaturom za precizno i individualno oblikovanje. - Postavka hladnog vazduha za nežno sušenje Sa postavkom hladnog vazduha, kosa se nežno suši na niskoj temperaturi. Posebno dobro djeluje na finu, suhu ili oštećenu kosu.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).