Lafe Ručni aparat za peglanje na paru, 1300 W - PUW001

ID: TR16885
Na stanju
72 KM
s PDV-om
Rata već od 3 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Izlazite i nemate vremena za peglanje košulje? Vaša omiljena tanka haljina opet je zgužvana? Lafe Steamer Steamer brzo će riješiti ovaj problem. Ovaj mali, praktičan uređaj osvježit će vašu odjeću i u trenu izravnati sve nabore. Zahvaljujući aparatu za peglanje na paru Lafe voljet ćete peglati i osvježiti odjeću brzo i jednostavno, riješivši se neugodnog mirisa cigareta ili hrane u isto vrijeme. Ručni aparat za peglanje na paru, snaga 1300 W, prevlaka od nehrđajućeg čelika, 2 nastavka, za deblju i finu tkaninu, uklonjivi spremnik za vodu zapremine 140 ml., peglanje na paru, vertikalno peglanje, indikator, napajanje 220-240 / 50 Hz, dužina napojnog kabla 1.8 met.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).