Tefal Pegla na paru, 2400W, Express Steam - FV2836E0

ID: TR25252
Na stanju
81 KM
s PDV-om
Rata već od 4 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

SEB Tefal parno glačalo FV2836E0 je vrhunski proizvod poznatog brenda Tefal koji će vam pomoći da lako i brzo izglačate vašu odjeću. Ovo glačalo ima impresivnu snagu od 2400W, što znači da će se brzo zagrijati i biti spremno za korištenje u rekordnom vremenu. Osim toga, ovaj model glačala ima keramičku podnicu koja se ne lijepi za tkaninu, što znači da će vaša odjeća biti sigurna od oštećenja. Također, udar pare iznosi 35g/min, što je savršeno za uklanjanje čak i najtežih nabora, a dodatni udar pare od 165g/min će vam pomoći da se lakše nosite s teškim tkaninama poput vune ili pamuka. Ovo glačalo ima kapacitet spremnika za vodu od 270 ml, što je dovoljno za duže vrijeme glačanja, te se jednostavno puni. Sustav protiv kamenca će spriječiti nakupljanje kamenca u vašem glačalu i produžiti mu životni vijek. Ukratko, SEB Tefal parno glačalo FV2836E0 je izvanredan izbor za sve one koji traže kvalitetno, pouzdano i lako za korištenje glačalo koje će im pomoći da izgledaju besprijekorno. Sa ovim glačalom, glačanje će biti brzo, jednostavno i učinkovito, a vaša odjeća će izgledati savršeno svaki put.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).