Printer za naljepnice BROTHER QL-820NWBc

ID: LJ124047
Na stanju
404 KM
s PDV-om
Rata već od 19 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Ispišite naljepnice putem Windows/Mac racunara, pametnog telefona ili tableta upotrebom USB, žicanog, bežicnog i Bluetooth povezivanja. Možete ga koristiti i u samostalnom nacinu rada odabirom i ispisom naljepnica koje su prethodno dizajnirane i prenesene u memoriju pomocu integriranog LCD zaslona s pozadinskim osvjetljenjem. Kada se koristi s posebnim rolama, možete ispisivati naljepnice s crno-crveni ispisom bez potrebe za tintom. A kada se koriste ugradeni rezac i kontinuirane role, možete ispisivati prilagodene naljepnice dužine do 1 m - zbog tih karakteristika je najnapredniji printer naljepnica.
Količina

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).