Pročišćivač zraka Karcher AF 100

ID: KAR1.024-812.0
Na stanju
2.166 KM
1.949 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 217 KM (10%)

Ušteda: 217 KM (10%)

Rata već od 89 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

KAR1.024-812.0
10 Artikli

Podaci

Brend kućanskih aparata
Karcher
Garancija
24 mjeseca

Pročišćavanje zraka od stručnjaka za čišćenje: Kärcher-ov pročišćivač zraka AF 100 H13 spremno je rješenje za unutarnje prostore s velikim prometom i velikom popunjenošću kao što su školske učionice, liječničke čekaonice ili drugi javni objekti. Naš novi High Protect H13 Solution filter pouzdano uklanja patogene, poput virusa i aerosola iz zraka u prostoriji za poboljšanu razinu zdravlja i sigurnosti. Dodatni premaz srebrnih iona na materijalu filtra također učinkovito eliminira klice i bakterije, dok sloj aktivnog ugljena također uklanja prašinu, pelud, mirise, hlapljive organske tvari, kemijske pare i druge štetne tvari. Integriran je precizan laserski senzor u svrhu kontinuiranog praćenja zraka u prostoriji i upravljanja automatskim načinom rada. Kvaliteta zraka je u svakom trenutku prikazana u jasnom dijagramu u boji; osim toga, trenutni sadržaj fine prašine u zraku i preostalo vrijeme filtriranja mogu se očitati sa zaslona u bilo kojem trenutku. Robusni kotačići omogućuju pomicanje pročistača između prostorija kad god je to potrebno.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).