• -10%

Robot usisivač Xiaomi S10

ID: XI16086
Na stanju
542 KM
488 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 54 KM (10%)

Ušteda: 54 KM (10%)

Rata već od 22 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

XI16086
10 Artikli

Podaci

Brend robot usisivača
Xiaomi
Garancija
12 mjeseci

Robot usisivač Xiaomi S10

Xiaomi Robot Vacuum S10 robotski usisavač dolazi uz LDC navigaciju koja precizno detektira okruženje, planira i ocrtava mapu i planirano usisava. Uređaj može skenirati u 360 stepeni i brzo identificirati i kreirati mapu kuće, a domet skeniranja ide i do 8 metara. Prilagodite čišćenje svojim potrebama i željama - spajanjem na aplikaciju može precizno skenirati i prilagoditi čišćenje za maksimalnu učinkovitost. U aplikaciji možete odvojiti različite dijelove kuće ili prostorije, mapirati više spratova ili prostorija i odrediti područje koje želite čistiti ili zadati virtualni zid kako uređaj ne bi išao u druge dijelove kuće. Xiaomi Robot Vacuum S10 dolazi uz 4000 Pa snažnu usisnu snagu gdje ovisno o načinu rada može usisati razne prljavštine. Uređaj dolazi sa 2-u-1 spremnikom za prašinu i vodu tako da istovremeno može i usisavati i prati pod. Pranje je kontrolisano, odnosno uređaj ispušta vodu jednako i postepeno kako ne bi došlo do natapanja poda.

Ovisno o materijalu poda, uređaj može prati u tri nivoa, a čišćenje može biti u dva pravca, odnosno u S i Y ruti čišćenja. Uređaj čisti u obliku slova S kako bi čišćenje bilo efikasnije i detaljnije, a u Y obliku simulira ručno čišćenje s lijeva na desno kako bi se učinkovito obrisale sve mrlje sa poda. Uređaj dolazi sa 3200 mAh velikom baterijom koja u standardnom modu može čistiti i do 130 minuta. Uređaj ima nekoliko senzora koji mu pomažu da se manje sudara i zapinje od namještaj ili prepreke. Senzori mu pomažu detektirati objekt ili zid, prepoznati padinu i prepoznati uglove kako bi prilagodili čišćenje. Prijavom u aplikaciju možete pratiti tok čišćenja, odabrati razne načine čišćenja, planirati i odrediti vrijeme čišćenja i razne druge mogućnosti. Uređaj dolazi uz TÜV Rheinland certifikat za cyber zaštitu i zaštitu privatnosti korisnika što uključuje zaštitu informacija iz aplikacije i prijenos podataka.

LDS laserska navigacija - brzo i precizno mapiranje

Snažno usisavanje - učinkovito čišćenje - 4000Pa

Usisavajte sve vrste prljavštine. Zahvaljujući snažnom motoru bez četkica, robotski usisavač sa lakoćom uklanja prašinu i dlake. Također ima 2-u-1 spremnik za vodu i spremnik za prašinu, što je praktično i bezbrižno.

Precizno mapiranje - sveobuhvatno planiranje kuće

Laserska navigacija, precizno detektira okolinu i usisava pod bez da se izgubi. Xiaomi Robot Vacuum S10 opremljen je laserskom navigacijskom tehnologijom koja može postići skeniranje od 360°, brzo identificirati kućno okruženje i izraditi tačnu kućnu kartu.

Raspon skeniranja: 8 metara

Potpuna pokrivenost čišćenja: 6x360°

Učestalost uzorkovanja: 2K

Odstupanje preciznosti: 2,5 %

Povišeni LDS senzor sa rasponom detekcije od 360 stepeni

Robot ima vrhunski laserski senzor udaljenosti koji omogućuje precizno pozicioniranje, tačna mjerenja udaljenosti i bolje performanse.

Prilagođene funkcije mapiranja - čisti kako hoćeš

Povežite se sa aplikacijom Mi Home/Xiaomi Home kako biste generirali precizne karte i prilagodili svoj raspored čišćenja za maksimalnu učinkovitost.Dugo trajanje baterije - 3200mAh kapacitet baterije

Baterija od 3200 mAh napaja Robot Vacuum za do 130 minuta čišćenja u standardnom načinu rada.

Višestruki senzori - manje neravnina i prepreka

Višestruki senzori omogućuju robotskom usisivaču da prepozna složena okruženja, učinkovito smanjujući vjerovatnoću da će se srušiti ili zaglaviti.

Povežite se sa aplikacijom Mi Home/Xiaomi Home za otključavanje više funkcija čišćenja

Koristite aplikaciju Mi Home/Xiaomi Home za daljinsko upravljanje Robot Vacuumom i praćenje napretka čišćenja.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).