Usisivac Xiaomi Robot Vacuum X10

ID: MI16438
Na stanju
739 KM
s PDV-om
Rata već od 34 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
  •  Garancija: 12 mjeseci
  •  Baterija: 5200mAh
  •  Usisna snaga: 4000Pa
  •  Spremnik: 200ml
Količina

Xiaomi Robot Vacuum X10 je vrhunski robotski usisavač koji je dizajniran da olakša čišćenje vašeg doma. Ovaj pametni usisavač ima niz naprednih funkcija koje će vam pomoći da održavate čist i uredan prostor.

Xiaomi Robot Vacuum X10 koristi naprednu tehnologiju snimanja karti kako bi stvorio detaljan plan vašeg doma i precizno navigirao kroz prostorije. Možete postaviti virtuelne barijere ili odrediti specifična područja koja treba posebno očistiti putem aplikacije na pametnom telefonu.

Opremljen je snažnim usisnim motorom koji pruža snažno usisavanje, što omogućava uklanjanje prašine, dlaka kućnih ljubimaca i drugih nečistoća s različitih podnih površina. Također ima mogućnost prepoznavanja tepiha i automatsko povećanje snage usisavanja za dubinsko čišćenje.

Xiaomi Robot Vacuum X10 ima i mogućnost mokrog čišćenja s integriranim spremnikom za vodu. To znači da može brisati podove dok usisava, ostavljajući ih čistim i sjajnim.

Jedna od izvanrednih značajki ovog robotskog usisavača je i njegova mogućnost povezivanja s pametnim kućnim sustavom. Možete ga upravljati putem aplikacije na svom pametnom telefonu, postaviti raspored čišćenja, pristupiti povijesti čišćenja i još mnogo toga.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).