• -10%

Robot usisivač Xiaomi X10

ID: XI16438
Na stanju
943 KM
849 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 94 KM (10%)

Ušteda: 94 KM (10%)

Rata već od 39 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

XI16438
10 Artikli

Podaci

Brend robot usisivača
Xiaomi
Garancija
12 mjeseci

Xiaomi Robot Vacuum X10, najnoviji u Xiaomijevoj liniji robota za usisavanje, osmišljen je da olakša čišćenje. Uparen s inteligentnom baznom stanicom, uređaj može: 

isprazniti smeće u vlastitu kantu za otpatke, 

očistiti jastučiće za brisanje, 

napuniti spremnik za vodu, 

održavati krpu za brisanje vlažnom i 

samostalno se sušiti kako bi se izbjeglo zadržavanje vlage i neugodnih mirisa kad se stroj ne koristi. 

Ovo je prava automatizacija u cijelosti, koja svakom kućanstvu donosi besprijekorno iskustvo čišćenja.

Ovaj višestruki uređaj za čišćenje posebno je prilagođen za čišćenje svih vrsta podova. Mop se može sam podići kad ugrađeni ultrazvučni senzor automatski detektira tepihe, dok temeljito skuplja čestice prašine snagom usisavanja od 4000 Pa[1]. Jastučići za brisanje s dvostrukom rotacijom mogu brisati pod pritiskom, kad je potrebno ukloniti tvrdokornije mrlje s poda. Ovaj sveobuhvatni suputnik za čišćenje čisti cijelo kućanstvo u jednom potezu, omogućujući tehnološki osviještenim korisnicima da se oslobode dugotrajnih i konstantnih kućanskih poslova nakon napornog radnog dana.

Xiaomi Robot Vacuum X10 pokreće patentirani sustav S-Cross AITM, koji mu omogućuje da izbjegne svaki predmet na ruti čišćenja uz savršeno brisanje. Uređaj dolazi i s dvolinijskim laserom i RGB kamerom za otkrivanje cilja. Zajedno s LDS navigacijom, uređaj će isplanirati učinkovitu rutu čišćenja, bez obzira na veličinu i konfiguraciju kućanstva. Stroj ima TÜV Rheinland certifikat usklađen sa standardima kibernetičke sigurnosti i zaštite privatnosti, osiguravajući vašu privatnost.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).