• -10%

Robot usisivač 360 S10

ID: XI13133
Na stanju
1.081 KM
973 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 108 KM (10%)

Ušteda: 108 KM (10%)

Rata već od 45 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

XI13133
10 Artikli

Podaci

Brend robot usisivača
Xiaomi
Garancija
12 mjeseci

Xiaomi usisivač Vacuum cleaner ROBOT 360 S10

Xiaomi usisivač Vacuum cleaner ROBOT 360 S10 predstavlja novu generaciju pametnih usisivača, koji je dizajniran za suvo i mokro čišćenje podova. Odlikuje ga velika snaga i sasvim nove napredne mogućnosti koje ga čine veoma pametnim uređajem koji mnoge situacije rješava samostalno i veoma efikasno. Kompaktnog je oblika i dimenzija, a ima i odvojene spremnike jednake zapremine za prikupljanje čvrstog otpada s više nivoa filtracije i za mokro čišćenje s elektronskim upravljanjem.

ROBOT 360 S10 opremljen je novim motorom sa brzinom rotacije do 27000 obrtaja u minuti, što mu omogućava usisnu snagu do 3300 Pa. Ovaj model robot usisivača se odlikuje velikom snagom i izuzetno efikasnim usisavanjem. Pored glatkih podova, jednako efikasno čisti i tepihe sa kojih će usisati sve dlake, prašinu i druge nečistoće.

Xiaomi usisivač Vacuum cleaner ROBOT 360 S10 ne samo da je efikasan već i veoma izdržljiv uređaj. Na jednom punjenju baterije kapaciteta 5000 mAh usisivač je u mogućnosti da usisa nečistoće sa površine od 300 metara kvadratnih. Pored moćnih performansi i inteligencije koja ga navodi da se sam prikopča na stanicu za napajanje kad mu energija spadne na minimum, ovaj robot usisivač posjeduje i unutrašnji laserski daljinomjer. Kroz mali utor na bočnom odbojniku koji ga štiti od udaraca i oštećenja, ROBOT 360 S10 izuzetno precizno skenira okolinu i tačno proračunava kuda može da se kreće bezbjedno.

Izuzetan sistem sigurnosti i efikasnosti

Zahvaljujući stereoskopskoj kameri sa sistemom 3D vida podržanog vještačkom inteligencijom, ovaj robot usisivač prepoznaje obrise čak i malih predmeta koji mogu da završe na podu. Na taj način prikupljene podatke ROBOT 360 S10 prenosi u svoj u procesor sa 4 jezgre i obrađuje ih kako bi utvrdio kako da postupi. Podaci obrađeni u procesoru utiču na prilagođavanje kretanja robot usisivača i pomažu mu u sigurnoj efikasnosti. Drugim riječima, ova tehnologija mu omogućava da izbjegne sve nepredviđene situacije koje bi mu mogle onemogućiti rad. Praktično, to znači da se ovaj moćni i pametni usisivač nikad neće zapetljati u žice, konce ili zavjese koje se spuštaju do poda.

Xiaomi usisivač Vacuum cleaner ROBOT 360 S10 po performansama nadilazi sve dosadašnje modele Xiaomi robot usisivača. Po preciznosti navigacije i efikasnosti u radu, neešto je napredniji čak i od premium modela kakav je Roborock. Između ostalog, ROBOT 360 S10 sasvim lako i sigurno određuje parametre čišćenja za svaku prostoriju posebno, što ga izdvaja kao uređaj izuzetne efikasnosti i inteligencije. Sve u svemu, to je vrlo samostalan, stabilan i postojan uređaj koji kuću održava čistom.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).