Ruksak ASUS ROG Ranger BP2701 Gaming za laptope do 17,3"

ID: LJ123665
Na stanju
182 KM
s PDV-om
Rata već od 8 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
ROG Ranger BP2701 Gaming Backpack (Cybertext Edition) je lagani i izdržljivi ruksak od 22 litre koji može primiti laptop do 17 inca. Izraden je od materijala koji odbija vodu i otporan je na ogrebotine. Ovaj ruksak ima udoban naslon za leda i mnogo pregrada za organizaciju vaše opreme. Njegove karakteristike ukljucuju: Inteligentnu organizaciju: Glavni pretinac ima pažljivo dizajnirane džepove kako biste izbegli zapetljane kablove. Možete lako organizovati svoje kljucne dodatke uz višestruke pregrade, iskoristivši kapacitet tereta bez nereda. Prostrano skladište: Ruksak treba da nosi sve vaše osnovne stvari, pa smo dizajnirali Ranger BP2701 sa maksimalnim skladištem na umu. Najveci glavni pretinac može sigurno primiti neke od najvecih laptopova na tržištu, a takode nudi više džepova za cuv
Količina

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).