Ruksak ASUS ROG Archer Backpack 17 BP2702, crni, za foto opremu i za laptop do 17'', 3in1

ID: LJ123668
Na stanju
262 KM
s PDV-om
Rata već od 12 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Asus ROG Archer Backpack 17 (BP2702) Je izvanredan izbor za gamere i kreativce koji traže pouzdanu i funkcionalnu torbu za nošenje svoje opreme. Evo nekoliko kljucnih karakteristika ovog ruksaka: Prilagodljivost i udobnost: Ruksak je dizajniran s ergonomijom na umu. Ima kanal za kicmu koji pruža dodatnu udobnost i protok zraka. Naramenica je visoko podesiva i obložena cvrstim jastucicima, omogucavajuci vam da pronadete podržavajuci položaj koji izbjegava bol u ledima, bez obzira na dužinu vašeg torza. 610D CORDURA tkanina: Ruksak je izraden od Cordura® 610D tkanine, lagane, izdržljive i vodootporne tkanine namijenjene upotrebi u svim vremenskim uvjetima i vojnim aplikacijama. Ova izuzetno izdržljiva tkanina takoder je otporna na mrlje, cineci ROG Archer Backpack 17 savršenim suputnikom za
Količina

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).