• -10%

Tablet Samsung TAB A8 X200-WiFi -Siva, 4/64 GB, WiFi, 8/5 MP

ID: SAMSM-X200NZAEEUC
Na stanju
562 KM
505 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 56 KM (10%)

Ušteda: 56 KM (10%)

Rata već od 23 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

SAMSM-X200NZAEEUC
10 Artikli

Podaci

Brend Tableta
Samsung
Dijagonala ekrana
10.5"
Memorija
4GB
Pohrana
64GB
Prednja kamera
5MP
Zadnja kamera
8MP
Operativni sistem
Android 12
Garancija
24 mjeseca

Tablet Samsung A8 X200, WiFi, Grey, 4GB, 64GB Gray

Veći pogled u širi svijet

Ekran širine 10,5 inča sa simetričnim okvirom od samo 10,2 mm, omogućava da ostanete potpuno uronjeni u sadržaj na ekranu. Istražujte, bez kompromisa. Od epskih filmova do sadržaja sa uputstvima za hobi koji volite, Galaxy Tab A8 Vas poziva u širi svijet kroz veći, bolji pogled.

Razigrane estetike uz dozu hladnog, Galaxy Tab A8 ima živahnu auru i mladalački izgled. Sa elegantnim metalnim kućištem i ultratankim profilom od svega 6,9 mm, donosi prepoznatljiv Samsung dizajn tableta u sivoj, fantomski srebrnoj i ružičasto zlatnoj boji naglašavajući njegov šarm bez napora.

Uronite u dinamične zvukove

Pospješite svoj doživljaj zabave jer četiri zvučnika sa Dolby Atmos® surround zvukom otkrivaju svaki zvučni detalj sa nevjerovatnom jasnoćom i dubinom. Izrađen da pruži uranjanje u pokretu, Galaxy Tab A8 otvara sveobuhvatan univerzum sadržaja, igara i aktivnosti koje vole mladi.

Neka viša snaga preuzme

Uz osmojezgreni procesor uparen sa do 4GB RAM i 128GB interne memorije, Galaxy Tab A8 je uvijek spreman za izazove bez trošenja brzine ili baterije. Uštedite više uz microSD karticu do 1TB i neka Vas podržava baterija od 7040mAh (tipično) i brzo punjenje od 15W.

Obilan. Pristupačan. Sav samo za Vas

Uz Samsung TV Plus, Galaxy Tab A8 pruža trenutnu, besplatnu televiziju bilo kada i bilo gdje. Uživajte u hiljadama sati vijesti, sportskih programa, filmova, raznih sadržaja za djecu i mnogo više. Jednostavno pokrenite aplikaciju Samsung TV Plus i upotrijebite VODIČ da vidite šta se emituje trenutno i šta slijedi.

Video lekcije su olakšane uz Snimač ekrana

Sa Snimačem ekrana koji je ugrađen u Vaš Galaxy Tab A8, snimanje online predavanja uživo je jednostavno, besprijekorno i bez problema. Ostanite angažovani za vrijeme sesije tako što ćete direktno označavati na sadržaju i bilježiti ključne zaključke. Voilà! Vaša video lekcija je spremna za gledanje kad god to poželite.

Neka Vaše dijete bude angažovano i sigurno uz Samsung Kids

Uz mnoštvo zabavnih aktivnosti koje podstiču djecu na učenje, Samsung Kids predstavlja bezbjedno okruženje za Vaše dijete da istražuje i povezuje se sa svijetom. Korištenjem poboljšane Roditeljske kontrole možete postaviti ograničenja za vrijeme igranja, odobriti selektivan pristup aplikacijama i u tren oka vidjeti njihove aktivnosti.

Uradite više stvari na nekoliko načina

Na najbolji način iskoristite poboljšan Samsung doživljaj sa više prozora. Na Galaxy Tab A8 možete podijeliti ekran na pola i istovremeno raditi dvije stvari. Po potrebi možete podesiti fokus prozora jednostavnim pokretom „prevucite i ispustite”, dijeliti sadržaj između aplikacija, pa čak i prevući i ispustiti obavještenja.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).