• -10%

Sjeckalica Tesla FC302W

ID: TESFC302W
Na stanju
48 KM
43 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 5 KM (10%)

Ušteda: 5 KM (10%)

Rata već od 2 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

TESFC302W
10 Artikli

Podaci

Brend kućanskih aparata
Tesla
Tip proizvoda
Sjeckalica
Garancija
24 mjeseca

Sjeckalice za hranu - FC302W

Chop, chop, chop!

Zahvaljujući dvije oštrice od nehrđajućeg čelika, Tesla sjeckalica je moćna i vrlo učinkovita. Recite zbogom ručnom sjeckanju i uživajte u pogodnostima!

FAMILY-SIZE STAKLENA POSUDA

Ovaj uređaj dolazi sa izdržljivom posudom od 1,2 L, graduiranom za precizna mjerenja. Sada je lako sjeckati i miješati začinsko bilje, orašaste plodove, sir ili čak hranu za bebe.

JEDNOSTAVAN ZA KORIŠTENJE

Zaboravite na komplikovane upute - nasjeckajte sastojke jednostavnim pritiskom na vrh uređaja.

EFIKASNOST NA MAX

Dvije ultraotporne oštrice od nehrđajućeg čelika pomažu vam da lako sjeckate različite sastojke, radeći neovisno kako biste bili još efikasniji.

LAKO ČIŠĆENJE

Posuda i sječiva su pogodni za pranje u mašini za posuđe, dok se poklopac lako pere ručno.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).