Slušalice XO BE36 Green

ID: MI17526
Na stanju
31 KM
s PDV-om
Rata već od 1 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
  • Garancija: 12 mjeseci
  • Brend: XO
  • Vrijeme punjenja: 2.5 sata
  • Vrijema korištenja: 16 sati
Količina

Danas je muzika postala neodvojivi deo života mnogih ljudi. Uživanje u muzici se uvijek umnožava slušanjem uz kvalitetan proizvod koji dobro proizvodi zvuk. Ako tražite kvalitetne slušalice lijepog dizajna, preporučujemo slušalice XO BE36.

XO BE36 slušalice imaju moderan i kompaktan dizajn pored svoje male težine. Njegovi jastuci su mekani i udobni i ne iritiraju uši. Korištene čaše su mekane i kvalitetne i pogodne su za ljude koji provode mnogo sati sa slušalicama. Ove slušalice imaju velike zvučnike od 40 mm pomoću kojih možete slušati muziku na bilo kojoj jačini zvuka i dobrog kvaliteta. .

Ove XO BE36 slušalice su dimenzija 71*179*156 mm i težine 162 grama. Materijal ovih slušalica je izrađen od izdržljivog i kvalitetnog ABS-a i PU-a.

XO BE36 Bluetooth slušalice imaju Bluetooth verziju 5.0, a njihova glavna razlika u odnosu na prethodne verzije može se vidjeti u naprednijem i ažuriranijem Bluetooth čipu. Koristeći ovaj handsfree, možete čuti i slušati muziku na udaljenosti od deset metara (bez ikakvih prepreka od izvora zvuka) bez gubitka kvaliteta zvuka.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).