• Rasprodano

SEB Tefal sokovnik ZC150838

ID: ZGA990993
Nedostupno
232 KM
s PDV-om
Rata već od 11 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
ZC150838, Snaga 150 W, Ostalo Broj filtera 1, Promjer otvora 45 mm,Kapacitet posude 0.8L, Brzina rotiranja (rpm) 80, Boja Crno-roza, Vrstasokovnika Hladno prešanje
Količina

Juiceo sokovnik: otključajte savršeno fine ukuse! Juiceo sokovnik je jednostavan odgovor na zdrav, ukusan sok. Uz tehnologiju hladne prese, on osigurava maksimalnu količinu ekstraktiranog soka s ??minimalnim ostacima, sve to uz očuvanje prirod nih ukusa, boja i hranjivih tvari vašeg omiljenog voća i povrća! Jednostavnim brzinama i funkcijom povratnog hoda za komadića voća i povrća, jednostavan je za upotrebu, a prilagodljiva funkcija kontrole pulpe omogućava kontrolu količine celuloze u vašem soku - puno, malo ili niti malo! Dodatne praktične karakteristike uključuju veliku posudu sokovnika i spremnik za neprekidno isticanje soka, funkcija za zaustavljanje kapanja koja pomaže u održavanju čistih radnih ploča i tehnologiju rada bez buke, za ukusne sokove bilo koje doba dana. Sve to uz odvojive dijelove koji se mogu prati u mašini za posuđe, za jednostavno čišćenje i kompaktan, elegantan dizajn za jednostavno odlaganje na bilo kojoj radnoj ploči. Uz Juiceo sokovnik, uživajte u savršeno dobrim sokovima.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).