• -10%

Štapni usisivač Philips SpeedPro Aqua

ID: PHFC6719/01
Na stanju
894 KM
804 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 89 KM (10%)

Ušteda: 89 KM (10%)

Rata već od 37 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

PHFC6719/01
10 Artikli

Podaci

Brend štapnog usisivača
Philips
Garancija
24 mjeseca

SpeedPro Aqua

Najbrži bežični usisavač*

Završite s poslom brže uz naš bežični usisavač 3-u-1. Naš snažni usisni nastavak od 360 stupnjeva brže usisava prašinu i prljavštinu sa svih strana. Od tvrdih podova do tepiha; neka svaki pokret bude važan. Jedinstveni sustav za usisavanje i vlažno brisanje omogućava uklanjanje više vrsta prljavštine odjednom.

Usisni nastavak od 360° brže hvata prašinu i prljavštinu

Do 75 min* snažnog čišćenja uz litij-ionsku bateriju od 25,2 V

Izuzetno učinkovite litij-ionske baterije od 25,2 V pružaju do 75 minuta rada u ekološkom načinu rada, 35 min u normalnom načinu rada i 25 min u Turbo načinu rada prije potrebe za ponovnim punjenjem.

Motor PowerBlade stvara jak protok zraka (>1000 L/min)

PowerBlade je digitalni motor dizajniran za nenadmašan, jak protok zraka (>1000 L/min) koji stvara usisavanje od 360° u usisnom nastavku. Registrirajte se na Philips.com u roku od 3 mjeseca od kupnje i uživajte u besplatnom 5-godišnjem jamstvu na motor!

Za razne vrste prašine te AquaBoost za tvrdokorniju prašinu

Jedinstveni sustav usisavanja i vlažnog brisanja regulira ispuštanje vode radi održavanja optimalne vlažnosti za sve vrste tvrdih podova tijekom cijelog postupka čišćenja. Jastučići od mikrovlakana mogu se prati ručno ili u perilici.

Brzo dosezanje svih područja, čak i ispod niskog namještaja

SpeedPro Max je fleksibilan i jednostavan za upravljanje. Košara za prašinu nalazi se na vrhu, što omogućuje niži kut, a čak se može položiti potpuno plošno na pod kako bi se doseglo područje ispod niskog namještaja.

PowerCyclone 8 – naša najsnažnija tehnologija za usisavače bez vrećice

Tehnologija PowerCyclone 8 – naša najbolja tehnologija za usisavanje bez vrećice sada je u bežičnom štapnom usisavaču i pruža veliku usisnu snagu duže vrijeme.

Integrirana ručna jedinica, nastavak za uske površine i četka

Nastavci se jednostavno upotrebljavaju jednim pritiskom. Zahvaljujući odvojivoj ručnoj jedinici SpeedPro Max predstavlja dva uređaja u jednom. Nastavak s četkom integriran je u cijev pa je uvijek pri ruci.

Usisni nastavak s LED svjetlom otkriva skrivenu prašinu i prljavštinu

Prašinu, nakupine prašine i mrvice lako je uočiti i ukloniti uz LED svjetla u usisnom nastavku uređaja SpeedPro Max. Usisni nastavak s LED svjetlom otkriva čak i skrivenu prljavštinu.

Sustav trostruke filtracije osigurava jak protok zraka duže vrijeme

Sustav trostruke filtracije vraća samo čisti zrak u motor, osiguravajući jak protok zraka duže vrijeme

Sustav za usisavanje i vlažno brisanje

Jedinstveni sustav za usisavanje i vlažno brisanje.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).