Tefal Grill kontaktni, 2000W, Optigrill+ - GC712834

ID: TR24373
Na stanju
392 KM
s PDV-om
Rata već od 18 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Savršeni rezultati pečenja, od slabo pečenog do jako pečenog. OptiGrill+, pametna tehnologija garantuje ukusna jela. Unaprijeđen gril s tehnologijom "Automatskog senzora kuhanja", OptiGrill+ odmah detektuje broj namirnica na površini za pečenje i procjenjuje debljinu namirnice kako bi automatski podesio temperaturu i vrijeme za pečenje za savršene rezultate. Svjetlosni indikator i zvučni sistem omogućava direktni nadzor za izuzetno precizno kuhanje, pripremu mesa baš kako volite: ljubičasta za predgrijavanje, plava a zatim zelena za početak kuhanja, žuta za slabije pečeno, narančasta za srednje i crvena za jače pečeno. Ovaj gril ima 6 programa za kuhanje: burgeri, perad, sendviči, kobasice, crveno meso i riba, plus program za smrznutu hranu i ručni način rada sa 4 postavke temperature. Dodatna svojstva uključuju neprijanjajuće aluminijske ploče, površine 600 cm², dovoljno za posluživanje 2 do 4 osobe, i velika posuda za sok, pod uglom od 7°.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).