• -10%

Usisivač s vrećicom Bosch Serie 2

ID: BOSBGBS2BA1P
Na stanju
239 KM
215 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 24 KM (10%)

Ušteda: 24 KM (10%)

Rata već od 10 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

BOSBGBS2BA1P
10 Artikli

Podaci

Brend kućanskih aparata
Bosch
Tip proizvoda
Usisivač
Garancija
24 mjeseca

Usisivač s vrećicom Bosch Serie 2

Naši visokoučinkoviti usisavači s vrhunskim radnim značajkama čišćenja, vrhunskom higijenom i pouzdanim sakupljanjem prašine na svim vrstama podova savršeni su za svaku vašu potrebu i sve razine udobnosti. 

Snažni usisavači s vrećicom za širok spektar vaših potreba.

Zahvaljujući Bosch tehnologiji izrade motora i visokokvalitetnim filterima, naši usisavači s vrećicom ubrzat će vam higijensko čišćenje tepiha i podova od masivnog drveta. Prljavština i prašina ostaju u vrećici za odlaganje bez nereda. Pregledajte naš asortiman i pronađite idealan uređaj za sebe.

Prednosti Bosch usisavača s vrećicom. 

Snažni poput uragana.

Za vrhunsko čišćenje samo snaga nije dovoljna. Za dobro odrađen posao, potrebna je međusobna suradnja svih dijelova usisavača – motora velike brzine, visokoučinkovitog nastavka, optimiziranih brtvi za zrak i filtera. Naš snažan Bosch motor ispod nastavka stvara protok zraka brzine do 150 km/h. Sve su komponente optimizirane za stopu sakupljanja prašine veću od 99,9 % 1 . Ova izvanredna izlazna snaga jamac je savršenog čišćenja.

Četiri razine udobnosti, ista Bosch kvaliteta. 

Naši su usisavači dostupni u četiri različite serije, pa na raspolaganju imate brojne opcije. Što je broj serije veći, to ćete moći uživati u većoj razini praktičnosti i udobnosti uređaja. 

Serie 2.

Superkompaktan, velika snaga usisavanja.

Savršeni za male domove, naši lagani superkompaktni usisavači Series 2 jednostavni su za rukovanje i odlaganje.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).