• Novo
  • Rasprodano

VIVAX HOME kuhinjski robot RM-71800WH

ID: ZG0001326893
Nedostupno
195 KM
s PDV-om
Rata već od 9 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Napravite kuhanje lakšim i učinkovitijim uz naš VIVAX kuhinjski robot RM-71800WH. S moćnih 1800 W i velikom posudom od 7 litara, ovaj mikser je pouzdan partner za postizanje izvrsnih rezultata. Izdržljivo kućište i metalni zupčanici osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost. S 6 različitih brzina i pulsirajućim načinom rada, pruža vam kontrolu nad svakim korakom pripreme. Odvojiva posuda od nehrđajućeg čelika omogućuje lako rukovanje, dok tri različite vrste odvojivih nastavaka - metlica, pjenjača i kuka za tijesto - omogućuju prilagodbu različitim receptima. Uz poklopac posude, čišćenje nakon upotrebe je brzo i jednostavno, pružajući vam više vremena za uživanje u kulinarskim podvizima
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).