Orno Interfon, set, AVIOR, bijela - OR-DOM-JA-928/W

ID: TR19029
Na stanju
110 KM
s PDV-om
Rata već od 5 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

AVIOR set audio portafona za jednu porodicu uključuje kompaktnu vanjsku ploču, idealnu za ugradnju na uske stupove i elegantnu slušalicu koja se idealno uklapa u svaki interijer. Set se može proširiti dodatnim eksternim panelom i dodatnim unifonom, čime se omogućava interna interfonska komunikacija između dva unifona (interfon) i daljinska komunikacija i kontrola ulaza sa različitih mjesta u kući. Intuitivno i jednostavno povezivanje omogućava instalaciju od strane korisnika. Set omogućava lako otvaranje brave na električni pogon sa oznakama za blizinu i ima dodatni taster za otvaranje kapije sa unifona. Eksterni panel sa RFID čitačem kartica i Tag ključa Unutarnji panel, 1 melodija zvona, kontrola glasnoće, dimenzije 82 x 180 x 40 mm Napajanje 13.5 V
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).