Samsung Usisavač sa posudom, 700W - VCC45W0S3R

ID: TR40150
Na stanju
185 KM
s PDV-om
Rata već od 8 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

- Čist vazduh zahvaljujući filtriranju prašine i alergena Jeste li osjetljivi na prašinu ili ste nakon čišćenja imali alergijsku reakciju? HEPA filtracija prašine i alergena minimizira oslobađanje prašine i alergena u zrak u zatvorenom prostoru - odobreno od strane SLG-a i Britanske fondacije za alergije (BAF). - Brže pražnjenje Lako se riješite prljavštine i sitnih predmeta - čak i velikih kuglica kose ili maramice - zahvaljujući posudi za prašinu koja se lako prazni. Jednostavno uklonite posudu za prašinu, otvorite poklopac i ispraznite sadržaj u kantu za otpatke. Bez truda, bez nereda. Uporedite ovo sa vrećama za prašinu, iz kojih se oblaci prašine mogu podići ili mali dijelovi mogu pasti nakon što su uklonjeni iz uređaja. - Jaka snaga usisavanja Uživajte u naprednoj snazi čišćenja zahvaljujući Samsungovom Twin Chamber System™. Ciklon sistem stvara protok zraka koji pomiče perut, sitne dijelove i sve čestice prašine iz unutrašnje komore u vanjsku komoru i tako dalje od filtera. Ovo sprječava začepljenje i osigurava dugotrajnu snagu usisavanja za čistiji dom. - Ekonomičan i praktičan Veliki problem s konvencionalnim usisivačima s vrećicama za prašinu je što zahtijevaju od korisnika da stalno kupuje nove vrećice. Twin Chamber System, s druge strane, osigurava da vam više nisu potrebne dodatne vreće za prašinu, manje trošite i lakše održavate svoje domaćinstvo čistim. Usisavač sa posudom, 700 W, usisna snaga 190 W, nivo buke 80 dba, kapacitet posude za prašinu 1.3 lit., automatsko namotavane kabela, dužina kabla 6 met, domet rada 9.2 met. Dimenzije 280 x 238 x 395 mm, težina 4.3 kg
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).