Slusalice Redmi Buds 4 White

ID: MI15027
Na stanju
69 KM
s PDV-om
Rata već od 3 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
  • Garancija: 12 mjeseci
  • Brend: Xiaomi
  • Vrijeme punjenja: 2 sata
  • Vrijema korištenja: 6 sati
Količina

Redmi Buds 4 su bežične slušalice koje su predstavljene kao jedan od najnovijih dodataka Redmi-jevom asortimanu proizvoda. Redmi je poznata marka koja pruža pristupačne i visokokvalitetne uređaje, a Redmi Buds 4 su tu da zadovolje potrebe ljubitelja glazbe i korisnika koji su u pokretu.

Jedna od glavnih karakteristika Redmi Buds 4 je njihova bežična povezivost. Ove slušalice koriste Bluetooth tehnologiju kako bi se povezale s vašim pametnim telefonom, tabletom ili bilo kojim drugim uređajem koji podržava Bluetooth. To omogućava slobodu kretanja bez zamornih žica i osigurava da se možete udaljiti od izvora zvuka bez gubitka kvalitete zvuka.

Redmi Buds 4 dolaze s kvalitetnim zvučnicima koji pružaju jasan i uravnotežen zvuk. Bez obzira na to jeste li ljubitelj basa, srednjih tonova ili visokih tonova, ove slušalice pružaju bogat zvučni doživljaj. Također imaju ugrađeni mikrofon koji vam omogućuje hands-free pozive i glasovne naredbe, bez potrebe za vađenjem telefona iz džepa.

Još jedna sjajna značajka Redmi Buds 4 je dugotrajna baterija. Sa samo jednim punjenjem, možete uživati u satima neprekidnog slušanja glazbe ili razgovora. Također, kutija za punjenje slušalica djeluje kao prijenosni punjač, omogućavajući vam dodatna punjenja dok ste u pokretu. To je vrlo praktično i osigurava da vaše slušalice budu spremne za upotrebu u svakom trenutku.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).