VIVAX HOME zamrzivač TTF-60E

ID: ZG0001329740
Na stanju
315 KM
s PDV-om
Rata već od 14 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

VIVAX vertikalni zamrzivač TTF-60E svojom visinom idealno pristaje u visinu radne plohe ili ispod radne ploče kuhinje. Tri prostrane prozirne ladice vrlo su praktične za odlaganje svih vrsta namirnica. Zbog svojeg vertikalnog položaja zauzima malo prostora, a korisni volumen od 60 l dovoljan je za spremanje svih potrebnih namirnica u obitelji tijekom cijele godine. Upravljačka ploča s termostatom nalazi se na kućištu zamrzivača skrivena iza vrata. Zamrzivač ima visoku učinkovitost, malu potrošnju električne energije te vrlo tihi rad od maksimalno 41 dB. Ukoliko je potrebno, otvaranje vrata u desnom smjeru može se promijeniti na otvaranje prema lijevo. Ovo je idealan zamrzivač za one koji imaju potrebe za većim količinama za zamrzavanje ali nemaju dovoljno prostora.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).