Xiaomi Slušalice sa mikrofonom, Xiaomi Basic - Mi In-Ear Headphones Basic

ID: TR17789
Na stanju
15 KM
s PDV-om
Rata već od 1 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Aluminijska zvučna komora je anodizirana za gladak izgled i ima ugravirani CD-sličan uzorak kako bi spriječila klizanje. Ukošeni rub osjeća se glatko u ruci i dodaje elegantan dodir. Dolazi s dvije dodatne veličine slušalica Dijafragma koristi kombinaciju svemirskog metala i PET-a za poboljšanje muzičkog iskustva 3. generacija uravnoteženog prigušnog sistema odvaja strujanje zraka na prednjoj strani komore i propušta zvuk kroz stražnju stranu. Dizajniran s unutarnjim kabelom umotanim u kevlar, kabel je otporan na savijanje i zapetljavanje Jednostavno pritisnite, pauzirajte, reproducirajte, odgovarajte i prekidajte pozive Slušalice sa mikrofonom, hands-free, impedanca 32 ohms, 3.5 mm jack, frekvencija 20 - 20 000 Hz, dužina kabla 1.25 met.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).