Xiaomi Pametni sat, 1.75" AMOLED, vodootporan 5ATM, BT, WiFi - Amazfit GTS 4 Infinite Black

ID: TR20952
Na stanju
360 KM
s PDV-om
Rata već od 17 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Amazfit GTS 4 Infinite Black je izvrstan pametni sat koji dolazi od poznatog brenda Xiaomi. Ovaj model, W2168EU1N, u potpunosti opravdava svoj naziv jer nudi beskrajne mogućnosti u stilu i funkcionalnosti. Sat je elegantnog i modernog izgleda, sa predivnim, zaobljenim ekranom veličine 1.65 inča, osetljivim na dodir. Ekran je izrađen od Gorilla Glass 3 materijala koji ga štiti od ogrebotina i oštećenja, tako da će biti otporan na svakodnevnu upotrebu. Amazfit GTS 4 Infinite Black je više od običnog sata, jer dolazi sa raznim funkcijama poput praćenja aktivnosti, srčane frekvencije, praćenja sna, obaveštenja o porukama i pozivima, GPS praćenja, itd. Sat je također vodootporan do dubine od 50 metara, pa ga možete koristiti tokom plivanja, trčanja po kiši ili pranja ruku bez brige o oštećenju. Pored toga, Amazfit GTS 4 Infinite Black ima dugotrajnu bateriju koja može trajati do 12 dana sa jednim punjenjem, što je izvanredna karakteristika u svijetu pametnih satova. Možete se slobodno kretati bez brige o brzom pražnjenju baterije. Kada je u pitanju povezivanje sa drugim uređajima, sat se lako sinhronizuje sa vašim pametnim telefonom putem Bluetooth konekcije. Takođe postoji mogućnost da ga koristite kao daljinski upravljač za kameru na vašem telefonu, što je sjajna opcija za snimanje fotografija i selfija. Ukratko, Amazfit GTS 4 Infinite Black je izvrstan izbor za sve one koji traže pametni sat koji kombinuje moderni dizajn sa raznovrsnim funkcijama i dugotrajnom baterijom. Ovaj sat je idealan za sportiste i one koji su u pokretu, kao i za ljubitelje tehnologije koji žele biti u toku sa najnovijim tehnološkim trendovima. • 1.75" TFT ekran, rezolucija 390 x 450 pixel, ppi 341 • 5ATM vodootporno • Baterija 300 mAh, vrijeme rada do 8 dana, vrijeme punjenja 2 h • Wifi i Bluetooth povezivanje • 150+ različiti načina treninga • Dimenzije: 42.7 x 36.5 x 9.9 mm • Operativni sistem Zepp OS • Podržani uređaji Android 7.0 i noviji, iOS 12.0 i noviji
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).