• -10%

Pametni sat Cubot C7 rozi

ID: CU13288
Na stanju
66 KM
60 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 7 KM (10%)

Ušteda: 7 KM (10%)

Rata već od 3 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

CU13288
10 Artikli

Podaci

Brend pametnog sata
Cubot
Display
1.54" HD
SIM kartica
Ne
Baterija
260 mAh
Bluetooth pozivi
Ne
Vodootporan
Da
Osnovni način rada
30 dana
Garancija
12 mjeseci

Cubot C7

Cubot C7 je 1,54-inčni TFT-LCD sat u boji osjetljiv na dodir koji može jasno prikazati vrijeme, datum, podatke o vježbanju u isto vrijeme. I ovaj fitnes tracker kompatibilan je s vašim telefonom s iOS 10.0 ili Android 6.0 iznad, kao što je Samsung s21, A50, i-Phone 13 i tako dalje.

Naši android pametni satovi za muškarce mogu mjeriti korake, kalorije za 23 različita sporta (plivanje, joga, trčanje, jahanje, preskakanje užeta, penjanje itd.). Možete jednostavno čitati podatke o treningu na sportskom satu i u APP GloryFit, tako da možete prilagoditi svoje treninge na vrijeme.

Cubot C7 pametni sat za Android telefone sposoban je za 24-satno praćenje otkucaja srca u stvarnom vremenu i praćenje spavanja. Može snimati podatke o spavanju, kao što je vrijeme spavanja, vrijeme buđenja, ukupno vrijeme spavanja.

Ovaj pametni sat za muškarce i žene opremljen je baterijom od 260 mAh, koja ima dugo vrijeme korištenja nakon potpunog magnetskog punjenja u 2,5 sata. Možemo nositi IP68 vodootporni pametni sat za trčanje po kiši ili kupanje bazen, ali ne može pratiti podatke za plivanje.

Ovaj sat za praćenje fitnessa također može prikazati sve SMS, WhatsApp poruke i dolazne pozive vibracijom na koje možete odgovoriti na vrijeme. Osim toga, tu su i neke druge funkcije kao što su postavljanje budilice, potresanje za upravljanje kamerom, kontrola glazbe, provjera vremena itd.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).