• -10%

Pametni sat Cubot C21 crni

ID: CU15997
Na stanju
93 KM
84 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 9 KM (10%)

Ušteda: 9 KM (10%)

Rata već od 4 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

CU15997
10 Artikli

Podaci

Brend pametnog sata
Cubot
Display
1.3" HD
SIM kartica
Ne
Baterija
300 mAh
Bluetooth pozivi
Da
Osnovni način rada
30 dana
Garancija
12 mjeseci

Cubot C21 Smart Watch u crnoj boji s promjerom od 43 mm je elegantan i funkcionalan pametni sat koji pruža brojne mogućnosti za praćenje vašeg zdravlja i sportskih aktivnosti.

Sat je opremljen bojnim ekranom veličine 1.32 inča, pružajući vam jasan prikaz informacija i lako upravljanje satom. Putem Bluetooth veze, možete primati pozive sa svog telefona, obavijesti o porukama i obavijesti iz aplikacija izravno na satu, što vam omogućava da ostanete povezani i obaviješteni bez da morate stalno provjeravati telefon.

Cubot C21 podržava praćenje sportskih aktivnosti s 19 sportskih modova, što vam omogućava da pratite svoje treninge i postignuća. Također, sat pruža praćenje rada srca 24 sata dnevno, praćenje kvalitete sna i mjeri nivo kisika u krvi i krvni pritisak, omogućavajući vam dublji uvid u vaše zdravlje i dobrobit.

Baterija ovog pametnog sata traje do 10 dana, što znači da vam pruža dugotrajno korištenje bez čestog punjenja. Također, Cubot C21 je vodootporan prema IP68 standardu, što znači da ga možete nositi čak i prilikom plivanja ili drugih vodenih aktivnosti bez brige o oštećenju.

Magnetni punjač olakšava punjenje sata, a garancija od 12 mjeseci pruža vam sigurnost i podršku u slučaju bilo kakvih problema.

Ukratko, Cubot C21 Smart Watch je atraktivan i funkcionalan pametni sat koji vam omogućava praćenje zdravlja, sportskih aktivnosti i primanje obavijesti, sve u jednom elegantnom dizajnu. Svestranost, trajanje baterije i vodootpornost čine ga idealnim pratiteljem za svakodnevnu upotrebu i aktivnosti na otvorenom.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).