• -10%

Dječiji pametni sat Myki 4 lite Pink

ID: MYK44952
Na stanju
205 KM
185 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 21 KM (10%)

Ušteda: 21 KM (10%)

Rata već od 8 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

MYK44952
9 Artikli

Podaci

Brend pametnog sata
Ostali dječiji pametni satovi
Display
1,7"
SIM kartica
Da
Baterija
450 mAh
Vodootporan
Da
Osnovni način rada
30 dana
Garancija
12 mjeseci

MyKi 4 je pametni sat za djecu sa bravom za djecu (preko mobilne aplikacije). Podržava dvosmjerne glasovne i video pozive.

Pratite svoje najmilije uz MyKi 4. Podržava trostruku lokalizaciju putem LBS-a, GPS-a i Wi-Fi-ja. Wi-Fi tehnologija pomaže kada se korisnik sata nalazi u zgradi u kojoj GPS nije dostupan. U takvim slučajevima, praćenje se vrši putem Wi-Fi mreže.

Sigurnosne zone - Lako kreirajte sigurnosne zone sa radijima od 50 m do 5 km. Kada korisnik koji nosi MyKi sat napusti ili uđe u unaprijed definiranu sigurnosnu zonu, primit će obavijest putem MyKi mobilne aplikacije

 MyKi serveri i baza podataka se nalaze u Evropi. Naša kompanija je usklađena sa GDPR-om i slijedi direktive i propise EU.

MyKi -APP Aplikacija MyKi ima moderan i jednostavan dizajn. Pratite i lako komunicirajte sa svojim najmilijima.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).