Xiaomi Daljinski upravljač za MI Box S, MI TV Stick, Bluetooth - XMRM-006

ID: TR35624
Na stanju
19 KM
s PDV-om
Rata već od 1 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Količina

Daljinski upravljač, XMRM-006, za Xiaomi MI Box S, MI TV Stick, Bluetooth, crni - Ugradite dvije AAA baterije (baterije nisu uključene u pakovanje) prije prve upotrebe. Čvrsto gurnite poklopac baterije prema dolje, zatim umetnite dvije AA baterije i vratite poklopac za baterije. - Uparivanje: Na radnoj površini uređaja idite na Postavke - Daljinski upravljači i dodaci - Dodaj dodatnu opremu i pratite uputstva na ekranu. Nakon uparivanja, na TV ekranu će se pojaviti poruka koja označava uspješnu vezu. - Brz odabir na svoje omiljene scene sa standardnim kontrolama za navigaciju i reprodukciju. - Udobna dugmad, od silikonskog materijala, dugotrajna - Kompatibilni modeli: Xiaomi MI Box S MI TV Stick - Materijal ABS
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).