• -10%

Električni romobil Segway e-Kickscooter MAX G30E II

ID: SEG30LEII
Na stanju
1.543 KM
1.388 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 154 KM (10%)

Ušteda: 154 KM (10%)

Rata već od 64 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

SEG30LEII
10 Artikli

Podaci

Brend romobila
Segway
Max brzina
25 km/h
Nosivost
do 100kg
Domet
65 km
Max uspon
20%
Vrijeme punjenja baterije
5 sati
Garancija
24 mjeseca
Nova generacija: Ninebot KickScooter MAX G30E II Powered by Segway

Sa jednim od najdužih dometa u svojoj klasi (65 km), robusnim i udobnim pneumatskim gumama od 10 inča i okvirom koji se lako sklapa, nova generacija Ninebot KickScooter MAX G30E II je tu da izazove vozače pouzdanijim i ugodnijim iskustvom vožnje.

Snažan pogon, izvanredna strmina za penjanje napravljena za ozbiljne putnike poput vas.

U trenutku kada pritisnete električni gas, ogroman impuls motora od 350 W natjerat će vas da želite više. Ninebot KickScooter može se penjati uzbrdo oko 20 %, što mu omogućava da se lako kreće uzbrdo. Pogon na zadnje točkove nudi bolje rešenje za stabilnost pri ubrzanju i energetsku efikasnost.

Vozite se na svim vrstama terena

Ne samo da će vam poboljšana pneumatska pneumatika od 10 inča bez zračnica pružiti ugodnu vožnju, već ćete doživjeti i manje održavanja: jednostruka zračnica ima dodatni žele sloj na gumi za niski rizik od bušenja.

Informacije na kontrolnoj tabli u boji

Na LED ekranu u boji možete vidjeti svoju brzinu vožnje, odabrati koji je način vožnje prikladan, provjeriti nivo baterije i Bluetooth vezu ili ako je potrebno održavanje.

Regenerativna kočnica za recikliranje snage

Inovativni regenerativni kočioni sistem pretvara Ninebot KickScooter u električno vozilo koje pokreće električna energija i reciklirana energija iz vožnje. Energija će se prikupljati od regenerativnog kočenja i distribuirati kada vam zatreba pojačanje.

2.5W Ugrađeno prednje LED svjetlo i E-MARK reflektori

Nadograđeno LED svjetlo visoke svjetline od 2,5 W osmišljeno je da osvijetli put ispred vas i poveća vašu vidljivost drugima oko vas bez da ih dezorijentira. Uz to, KickScooter MAX G30E II opremljen je prednjim, bočnim i stražnjim E-MARK certificiranim reflektorima.

Jednostavno brzo punjenje jednim kablom

Ugrađeni punjač omogućava vozačima da ga lako pune kada su u pokretu bez potrebe za nošenjem glomaznog adaptera za punjenje. 3A brzi punjač će Ninebot KickScooter nove generacije MAX G30E II potpuno napuniti za 6 sati.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).