• -10%

Električni romobil Segway Ninebot Kickscooter E2

ID: SEGE2
Na stanju
597 KM
537 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 60 KM (10%)

Ušteda: 60 KM (10%)

Rata već od 25 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

SEGE2
10 Artikli

Podaci

Brend romobila
Segway
Max brzina
20 km/h
Nosivost
do 90 kg
Domet
25 km
Max uspon
12%
Vrijeme punjenja baterije
8 sati
Garancija
24 mjeseca
Hrabar protiv vjetra i kiše

Serija E2 ima moderan i beskompromisan dizajn koji odgovara potrebama svakodnevnog putovanja na posao. Izuzetno tanko podnožje s niskim težištem omogućuje glatku vožnju, dok kokpit s prednjim proširenjem pruža dodatni prostor i udobnost na upravljaču. Osim toga, električni skuter E2 ima visoko postavljeno osvjetljenje, čime se povećava sigurnost i jednostavnost korištenja.

Zaslon od 2,8 inča

Serija E2 ima veći dizajn nadzorne ploče od 2,8 inča, koja prikazuje informacije poput brzine i razine baterije na brz pogled! Kut nagiba zaslona od 25° ergonomski je dizajniran za udobnost i lako ga je gledati tijekom vožnje.

Nosite svoj KickScooter posvuda sa sobom!

KickScooter se sklapa u samo jednom koraku. Možete ga lako nositi u liftu, u javnom prijevozu, pohraniti na radnom mjestu/kući ili staviti u prtljažnik automobila.

Višestruka zaštita za sigurnu vožnju

Serija Ninebot E2 dolazi s prednjim svjetlom od 2,1 W, što vam donosi bolju vidljivost u mraku do udaljenosti od 13,5 metara. Kako biste osigurali sigurnost, stražnje svjetlo kočnice i reflektori s certifikatom E-MARK pobrinut će se da budete uočljivi u bilo kojem trenutku kako biste izbjegli sudare.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).