• -10%

Pametni sat Amazfit GTR Mini Blue

ID: AMA18470
Na stanju
241 KM
216 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 24 KM (10%)

Ušteda: 24 KM (10%)

Rata već od 10 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

AMA18470
10 Artikli

Podaci

Brend pametnog sata
Amazfit
Display
1.28"
SIM kartica
Ne
Baterija
280 mAh
Bluetooth pozivi
Da
Vodootporan
Da
Osnovni način rada
20 dana
Garancija
12 mjeseci

Snažno i precizno GPS praćenje: od vožnje biciklom kroz gradske ulice do šetnje kroz divlje šume – gdje god da vas odvede vaše putovanje, podrška sa pet satelitskih sistema znači da će Amazfit GTR Mini sat moći precizno odrediti vašu poziciju s onom vrstom preciznosti koju pruža samo Amazfit. Patentirana kružno polarizirana GPS tehnologija antene.

Trajanje baterije od 14 dana: Pametni sat Amazfit GTR Mini sadrži energetski efikasan softver i hardver za uštedu energije baterije koja vam je potrebna za postizanje vaših ciljeva. Do dvije sedmice uz uobičajenu upotrebu i 20 dana s načinom za uštedu baterije.

120 plus sportskih modova i pametnog prepoznavanja: Koji god trening vas podstakne, fitnes sat Amazfit GTR Mini vjerovatno može pratiti podatke za njega. Provjerite svoje korake, potrošene kalorije i još mnogo toga za više od 120 različitih sportova i dobijte izvještaj nakon treninga. Pametni sat čak može automatski otkriti sedam sportova, tako da je lako krenuti u akciju.

Praćenje otkucaja srca, SpO₂ i stresa 24/7: Amazfit GTR Mini je osnažen Zepp OS 2.0 koji je usmjeren na zdravlje da omogući 24-satno praćenje otkucaja srca, kisika u krvi i nivoa stresa. I možete dobiti rezultat za sve tri metrike za samo 15 sekundi uz super-praktičnu funkciju mjerenja jednim dodirom. Sat se može podesiti da šalje podsjetnik ako detektuje nenormalno: visok ili nizak broj otkucaja srca, nizak nivo SpO₂ ili nivo visokog stresa.

Maksimalno povećajte kvalitetu sna: Ovaj uređaj za praćenje zdravlja pruža dubinsko praćenje kvaliteta sna i dnevnog spavanja, faza laganog, dubokog i rijetkog spavanja i kvaliteta disanja u snu. Uključite režim spavanja kada je vrijeme za odmor, a sat će smanjiti svjetlinu ekrana i onemogućiti obavještenja – tako da ćete biti osvježeni i spremni za akciju kada se probudite.

Tanak i moderan dizajn sa nerđajućim čelikom: Prigrlite ono što vas čini izuzetnim, sa elegantnim okruglim Amazfit GTR Mini. Super tanak sa 9,25 mm i težak samo 24,6 g, GTR Mini ne samo da izgleda kompaktno, već je i veoma udoban za nošenje zahvaljujući silikonskom remenu za kožu.

Podržani uređaji: Kompatibilan sa Android 7.0 i novijim, iOS 12.0 i novijim uređajima. Veza: Bluetooth 5.2

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila prodaja@procomp.ba ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).