• -10%

Električni romobil Xiaomi Mi Essential

ID: XIAMIESS
Na stanju
822 KM
739 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 82 KM (10%)

Ušteda: 82 KM (10%)

Rata već od 34 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

XIAMIESS
10 Artikli

Podaci

Brend romobila
Xiaomi
Max brzina
20 km/h
Nosivost
do 100kg
Domet
20 km
Max uspon
15%
Garancija
12 mjeseci
Električni romobil Xiaomi Essential

Električni romobil Xiaomi Essential je popularan model koji nudi praktično i ekološki prihvatljivo rešenje za gradske vozače i sve one koji žele da se brzo i efikasno kreću na kraćim udaljenostima. Xiaomi je poznat po svojim kvalitetnim proizvodima, a Essential romobil nije izuzetak.

Ovaj romobil ima jednostavan i elegantan dizajn. Izrađen je od čvrstog i izdržljivog materijala, što ga čini otpornim na svakodnevnu upotrebu i habanje. Svojim minimalističkim izgledom, uklapa se u različite stilove i pruža udobnu vožnju.

Jedna od ključnih karakteristika Xiaomi Essential romobila je njegova električna snaga. Pokreće ga snažan elektromotor koji pruža dovoljno ubrzanja za brzo kretanje. Maksimalna brzina koju ovaj romobil može postići je obično oko 20 km/h, što ga čini idealnim za gradske ulice i biciklističke staze.

Baterija je takođe važan aspekt ovog romobila. Xiaomi Essential dolazi sa litijum-jonskom baterijom koja obezbeđuje dovoljno energije za vožnju do 20-25 kilometara sa jednim punjenjem, u zavisnosti od uslova vožnje. Punjenje baterije je jednostavno i može se obaviti kod kuće ili na radnom mestu uz pomoć punjača koji dolazi u paketu.

Još jedna korisna karakteristika Xiaomi Essential romobila je sklopiva konstrukcija. To znači da ga možete lako preklopiti i nositi sa sobom kada ga ne koristite. Ovo je posebno praktično ako putujete gradskim prevozom ili ga želite odložiti na poslu ili kod kuće.

Uz sve ove funkcije, Xiaomi Essential romobil takođe ima i LED svetla za sigurnost tokom vožnje po mraku ili slaboj vidljivosti. Tu su i gume sa dobrom trakcijom koje pružaju stabilnost na različitim površinama.

Važno je napomenuti da se prilikom korišćenja električnih romobila treba pridržavati lokalnih zakona i propisa o saobraćaju. Neki gradovi imaju posebna pravila za korišćenje električnih vozila, pa je pre upotrebe Xiaomi Essential romobila preporučljivo proveriti ove informacije.

Ukratko, Xiaomi Essential je praktičan, pouzdan i ekološki prihvatljiv električni romobil koji pruža udobnu vožnju u urbanim sredinama. Sa svojim jednostavnim dizajnom, snažnim motorom i dobrim dometom baterije, može biti odličan izbor za sve one koji žele brzo, ekonomično i zabavno putovanje po gradu.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).