• -10%

Električni romobil Xiaomi PRO 2

ID: XIAPRO2
Na stanju
1.313 KM
1.182 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 131 KM (10%)

Ušteda: 131 KM (10%)

Rata već od 54 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

XIAPRO2
10 Artikli

Podaci

Brend romobila
Xiaomi
Max brzina
25 km/h
Nosivost
do 100kg
Domet
45 km
Max uspon
20%
Garancija
12 mjeseci
Električni romobil – skuter Xiaomi Mi Pro 2

Skuter može postići maksimalnu brzinu do 25 km/h, što ga čini pogodnim za gradsku vožnju i kratke udaljenosti.

Xiaomi Mi Pro 2 koristi snažan elektromotor koji pruža dovoljno snage za brzo ubrzanje i održavanje stabilne vožnje na različitim površinama.

Skuter je opremljen litij-ionskom baterijom visokog kapaciteta koja omogućuje dugotrajnu vožnju. Vrijeme punjenja baterije obično je oko 8-9 sati.

Xiaomi Mi Pro 2 ima čvrst okvir izrađen od kvalitetnih materijala koji osigurava stabilnost i izdržljivost. Skuter je također sklopiv, što olakšava prijenos i skladištenje.

Skuter je opremljen dvostrukim kočnicama (prednje elektromagnetske i stražnje mehaničke) koje omogućuju brzo i sigurno zaustavljanje. Ima prednju amortizaciju koja pruža udobnost tijekom vožnje na neravnim površinama.

Xiaomi Mi Pro 2 ima jasan LCD zaslon na kojem se prikazuju informacije poput brzine, razine baterije i odabranog načina vožnje. Skuter također ima ergonomski dizajnirane kontrole za jednostavno upravljanje.

Skuter ima nekoliko praktičnih značajki kao što su prednje i stražnje LED svjetla za bolju vidljivost, mogućnost povezivanja putem Bluetootha s pametnim telefonom za pristup postavkama i statistikama vožnje, kao i mogućnost zaključavanja putem aplikacije radi sigurnosti.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).